The Last Full Measure online subtitrat

0
458

The Last Full Measure online subtitrat. Filmul urmărește una dintre marile povești nespuse din epoca Războiului din Vietnam. Filmul spune povestea adevărată a lui William Pitsenbarger, un medic al Forțelor Aeriene care a salvat peste 60 de soldați într-una dintre cele mai dure bătălii ale războiului din Vietnam. Primind șansa de a scăpa cu ultimul elicopter de pe câmpul de luptă, Pitsenbarger a rămas pentru a salva și apăra toți acei soldați care au rămas, dar în cele din urmă a fost ucis de un glonț inamic, sacrificându-și propria viață pentru tovarășii săi. Pentru faptele sale eroice, Pitsenbarger a primit cea mai înaltă onoare militară pe care un soldat o putea obține, Medalia de Onoare a Congresului. Dar înainte ca lui Pitsenbarger să i se acorde medalia, aceasta i-a fost refuzată din motive necunoscute, dar aparent politice. Pelicula urmărește povestea emoționantă a tatălui lui Pitsenbarger, care împreună cu toți supraviețuitorii bătăliei din Vietnam, au solicitat guvernului să îi ofere acestui erou de război recunoașterea și medalia pe care o merită. The Last Full Measure online subtitrat

Thirty-four years after his death, Airman William H. Pitsenbarger, Jr. (“Pits”) is awarded the nation’s highest military honor, for his actions on the battlefield.

Server 1

Filmul The Last Full Measure (2020), s-a lansat in 24 ianuarie 2020, si face parte din categoria filmelor de razboi. Vizioneaza film-ul The Last Full Measure online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here