Promising Young Woman online subtitrat

0
356

Promising Young Woman online subtitrat. O tânără, traumatizată de un eveniment tragic din trecutul său, caută acum răzbunare împotriva celor care îi traversează calea. Având în vedere că industria divertismentului este în mare parte centrul universului #MeToo în ceea ce privește generarea efectelor sale cele mai publice – și, inutil să spun, cauze – probabil că niciun film Sundance din acest an nu va fi un subiect de conversație la fel de fierbinte ca „Promising Young Woman“. Primul lungmetraj regizoriu al lui Emerald Fennell este o fantezie de răzbunare feminină care seamănă cu unii dintre tropele din acel gen, dar are și o bucurie considerabilă în creșterea așteptărilor spectatorilor. În care joacă Carey Mulligan ca femeie aflată într-o misiune singulară, acest amestec neclasificabil, oarecum inegal, dar întotdeauna convingător de thriller, comedie neagră și o mulțime de lucruri care vor stârni multe dezbateri în Park City și nu numai. Promising Young Woman online subtitrat

Perspectivele comerciale pentru această lansare a funcțiilor Focus sunt mai greu de prevăzut, întrucât ceea ce este de fapt pe ecran este mult mai complicat decât înfricoșătorul titlu de groază de exploatare, sugerat de sloganul său timpuriu („Ia-o acasă și ia-ți șansele”) și designul posterului care picură sânge. „Specie”, aceasta nu este – și nici măcar o actualizată „Dna. 45.“ O campanie virală mai subtilă care se joacă pe teme ale predării sexuale și lovitura culturală ar putea pune mai eficient „Femeia” pe radarul publicului care nu va fi ademenit de un film de gen sau bifat de un film care nu se dovedește cu adevărat. a fi unul.

Cassie (Mulligan) este renunțată la școala medicală la un pas de 30 de ani, care încă locuiește cu părinții ei (Jennifer Coolidge, Clancy Brown), care lucrează la o cafenea la propria plictiseală neîncetată și la nedumerirea managerului ei (Laverne Cox). Nu are ambiții profesionale, nici iubit și nici alte interese standard. Cu toate acestea, are o vocație de fel, deși nu este cea despre care ai spune nimănui.

Promising Young Woman online subtitrat
Promising Young Woman online subtitrat

O dată pe săptămână, se îmbrăcă la născuți, iese la un club și este găsită trecând-beată acolo de un bărbat care se preface că o „ajută”, dar vrea doar să profite de o femeie în mod clar că nu în control deplin, consensual. Când el inevitabil devine foarte zgârcit, ea se dovedește dintr-o dată a fi un furnizor sobru de piatră a unui mesaj care îl va face să se gândească din greu înainte de a încerca din nou asemenea tipuri de pradă. Promising Young Woman online subtitrat

Deși este nevoie de ceva timp pentru ca fundația completă să apară, ne înțelegem rapid că motivul pentru urmărirea momeală și schimbare a lui Cassie are de-a face cu soarta Ninei, o prietenă din copilărie transformată în colegul de clasă. Ceea ce s-a întâmplat cu Nina durează cu atât mai mult pentru că nimic nu s-a întâmplat cu cei care i-au făcut-o sau care i-au respins acuzațiile după aceea. Cassie și-a redus propria viață la un fel de coajă goală pentru a dedica o atenție deplină cel puțin pentru a se asigura că câțiva nori traversează orizontul acelor perpi, precum și genul de bărbați care ar putea face ceva similar cu un „Promising Young Woman” ca Nina.

Filmul Promising Young Woman (2020), se lanseaza in 17 aprilie 2020, si face parte din categoria filmelor de crima. Vizioneaza film-ul La Belle Époque online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here