Parasite online subtitrat

0
351

Parasite online subtitrat. Membrii familiei lui Ki-Taek au o relație apropiată, dar toți patru sunt șomeri. Într-o zi, fiul cel mare, Ki-woo, este recomandat de către prietenul său, student la o universitate de prestigiu, pentru un post de meditator și bine plătit de o familie bogată. În speranța unui venit constant pentru familia sa, Ki-woo se îndreaptă spre casa familiei Park pentru un interviu. Ajuns acolo, o întâlnește pe Yeon-kyo, frumoasa moștenitoare a acestui imperiu. În urma acestei prime întâlniri între două familii și două lumi total opuse, membrii lor se trezesc în mijlocul unor situații incontrolabile.

Parazit este o comedie neagră cu accente de thriller ce descrie violența generată de inegalitățile sociale. Un râs se transformă într-un mârâit care se blochează în gât ca un suspin – sau o săgeată prin gât – în ultima călătorie sălbatică și sălbatică a lui Bong Joon-ho, „Parazit”. Pe hârtie, s-ar putea să nu sune atât de diferit de experiența de a viziona „Snowpiercer”, „Amintiri despre ucid”, „Gazda” sau „Okja”. Zeul coreean truc este cunoscut mai ales pentru melancile sale neclasificate, care se aruncă cu sânge pe scările genului lovind la fiecare pas – comedie, groază, dramă, comentariu social, slasher, trăsătură creatură, mister de crimă, manifest pentru vegetarianism – pe drum. Dar, în timp ce „Parazitul”, cu siguranță, parcurge mai mult de jumătate din această listă, râsul este mai întunecat, mârâitul mai vicios și cel mai deznădăjduit decât am mai avut de la el până acum. Bong se întoarce și are o formă strălucitoare, dar este inconfundabil, înfricoșător înfricoșător și se înregistrează pentru că ținta este atât de meritată, atât de enormă, atât de 2019: „Parazitul” este o căpușă grasă cu sângele amar al furiei de clasă. Parasite online subtitrat

Nu va începe așa. Cu o dexteritate tipică de pete și parry, filmul începe ca o reelucrare coreeană atât de aproape-este-aproape conștientă de sine a Palmei de la câștigătorul de anul trecut de la „Buttergii”. Și aici avem o familie ramshackle, dar iubitoare, condusă spre extremele dubioase de circumstanțele afectate de sărăcie și un patriarh zgâlțâit (Song Kang-ho) care izbucnește amuzant de mândrie chiar și la cele mai marginale dintre realizările copiilor săi. Oxford are un curs în fals? întreabă el cu admirație, uitându-se la calificarea falsă pe care fiica sa Ki-Jung (barajul de Park) a compătimit împreună pentru fratele ei Ki-woo (Choi Woo-shik).

Parasite online subtitrat
Parasite online subtitrat

Din „semi-subsolul” lor squalid (câteva camere dank cu o fâșie mică de fereastră împotriva căruia bărbații beți sunt urinați), toți cei patru membri ai acestei familii, inclusiv fosta lor campioană, mama Chung-sook, puterea de împușcare (Chang Hyae-jin) luptă pentru a găsi locuri de muncă în economie de tip minial și un semnal wifi deblocat. Dar atunci Ki-woo i se oferă șansa de a înlocui un prieten în calitate de îndrumător pentru Da-hye (Jung Ziso), fiica bogatului dl Park (Lee Sun-kyun). Parasite online subtitrat

Dintr-o dată, zilele lui Ki-woo de pliere a cutiilor de pizza pentru arahide sunt în spatele lui, iar în schimb ajunge să stea cu studentul său Lovestruck și cu mama ei extrem de drăguță, naivă, Yeon-Kyo (Cho Yo-Jeong), în arhitectul spațios proiectat de Parks Acasă. Când se dovedește hiperactivul lui Da-hye, fratele mic, indian „Da”, J-Hyeon-jun, are nevoie de un îndrumător de artă, Ki-woo găsește o altă oportunitate și îi recomandă surorii sale – deghizată în cunoștința de colegiu „Jessica”. Și astfel încă un cuc cuce se instalează în acest cuib luxos amenajat.

Server 1

Filmul Parasite (2020), s-a lansat in 08 ianuarie 2020, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul Parasite online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here