Nomad: In the Footsteps of Bruce Chatwin online subtitrat

0
193

Nomad: In the Footsteps of Bruce Chatwin online subtitrat. O călătorie în care spectatorul poate vedea viziunea creativă și personală a lui Werner Herzog, care a fost împărtășit cu scriitorul iconic de călătorie Bruce Chatwin, prolificul autor al „In Patagonia” și campion al stilului de viață nomad.

Când legendarul scriitor și aventurier Bruce Chatwin a murit de SIDA, prietenul său și colaboratorul Werner Herzog a făcut o ultimă vizită pentru a-și lua rămas bun. Ca cadou pentru despărțire, Chatwin i-a dat lui Herzog rucsacul care îl însoțise în întreaga lume. Treizeci de ani mai târziu, purtând rucsacul, Herzog pornește în propria sa călătorie, inspirată de pasiunea lui Chatwin pentru viața nomadă. Pe parcurs, Herzog dezvăluie povești despre triburi pierdute, rătăcitori și visători.

Călătorește în America de Sud, unde Chatwin a scris In Patagonia, cartea care l-a transformat într-o senzație literară, cu poveștile sale enigmatice despre dinozauri, mituri și călătorii până la capetele lumii. În Australia, unde el și Chatwin s-au întâlnit pentru prima dată, Herzog explorează puterea sacră a tradițiilor aborigene care au inspirat cea mai faimoasă carte a lui Chatwin, The Songlines. Și în Marea Britanie, în peisajul frumos al granițelor galeze, descoperă singurul loc pe care Chatwin îl chema acasă. Nomad: In the Footsteps of Bruce Chatwin online subtitrat

Povestit în stilul inimitabil al lui Herzog – plin de personaje memorabile și întâlniri – acesta este un portret al unuia dintre cei mai carismatici scriitori ai secolului XX, care oferă și o perspectivă revelatoare asupra imaginației și obsesiilor unuia dintre cei mai vizionari regizori ai secolului XX.

A journey where the viewer can see Werner Herzog’s creative and personal vision which was share with iconic travel writer Bruce Chatwin, the prolific author of ‘In Patagonia’ and a champion of the nomadic lifestyle.

Filmul Nomad: In the Footsteps of Bruce Chatwin (2020), se lanseaza in 10 aprilie 2020, si face parte din categoria filmelor documentar. Vizioneaza film-ul Nomad: In the Footsteps of Bruce Chatwin online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here