Latte & the Magic Waterstone online subtitrat

0
2557

Latte & the Magic Waterstone online subtitrat. Curaj, încăpățânare, prietenie, loialitate – nimic nu e străin de mititica aricioaică Latte când are de recuperat cristalul fermecat care va alunga seceta din ținutul ei și al prietenilor ei.

Latte & the Magic Waterstone este un film animat ce a iesit din mainile a trei regizori, si anume Mimi Maynard, Regina Welker si Nina Wels. Povestea filmului o are in prim-plan pe ariciul Latte. Aceasta obisnuieste sa spuna povesti fantastice in care ea este mereu eroina. Insa, atunci cand este pusa in fata unei situatii dificile, adevarul iese la suprafata. Magica Piatra de Apa dispare, iar Latte porneste in misiunea pentru a o recupera. Ea nu este singura, ci o are alaturi pe veverita Tjum. Impreuna, cele doua se vor confrunta cu multe situatii dificile. Vor reusi oare ele sa aduca inapoi Piatra de Apa?

Filmul Latte & the Magic Waterstone (2020), se lanseaza in 07 februarie 2020, si face parte din categoria filmelor de animatie. Vizioneaza film-ul Latte & the Magic Waterstone online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here