La Belle Époque online subtitrat

0
228

La Belle Époque online subtitrat. Un cuplu aflat în criză. El, deziluzionat, își vede viața supărată în ziua în care un antreprenor îi oferă să se plonjeze înapoi în momentul alegerii sale. Belle Époque (din franceză, „Epoca Frumoasă”) este perioada modernă, cu salturi marcante în toate domeniile și viață tihnită până la începutul Primului Război Mondial. Convențional este datată de la sfârșitul Războiului franco-prusac în 1871 până la izbucnirea Primului Război Mondial în 1914.

Apărută în timpul celei de-a Treia Republici Franceze, a fost o perioadă caracterizată de optimism, pace regională, prosperitate economică, un vârf al imperiilor coloniale și inovațiilor tehnologice, științifice și culturale. În climatul perioadei, mai ales la Paris, artele au înflorit. Multe capodopere ale literaturii, muzicii, teatrului și artei vizuale au câștigat recunoașterea. Belle Époque a fost numit în retrospectivă, când a început să fie considerată “Epoca de Aur”, spre deosebire de ororile Primului Război Mondial. La Belle Époque online subtitrat

În Marea Britanie, anii Belle Époque corespund sfârșitului epocii victoriene și începutul epocii eduardiene, din timpul domniei regelui Eduard al VII-lea. În Germania, Belle Époque coincide cu wilhelminismul iar în Rusia cu domniile țarilor Alexandru al III-lea și Nicolae al II-lea.

A couple in crisis. He, disillusioned, sees his life upset the day an entrepreneur offers him to plunge back into the time of his choice.

Filmul La Belle Époque (2020), se lanseaza in 17 aprilie 2020, si face parte din categoria filmelor de comedie. Vizioneaza film-ul La Belle Époque online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here