Jump Shot: The Kenny Sailors Story online subtitrat

0
275

Jump Shot: The Kenny Sailors Story online subtitrat. Jump Shot dezvăluie povestea adevărată inspirată a lui Kenny Sailors, proclamatul dezvoltator al săgeții moderne, împușcat în baschet. El a definit jocul, dar abia acum este pregătit să-și împărtășească gândurile despre motivul pentru care jocul nu l-a definit niciodată.

Jump Shot: The Kenny Sailors Story, un documentar de la producătorul executiv NBA, Stephen Curry, care spune povestea lui Kenny Sailors, dezvoltatorul modernului filmat în baschet, este pregătit pentru un eveniment teatral special pentru o noapte doar pe 2 aprilie. Filmul, executat de Unanimous Curry Media, va fi proiectat în peste 250 de cinematografe din Statele Unite ale Americii prin distribuitorul Aspiration Entertainment în parteneriat cu Trafalgar Release. Evenimentul din 2 aprilie va include programare exclusivă de la Curry, regizorul Jacob Hamilton și alți invitați speciali. Jump Shot: The Kenny Sailors Story online subtitrat

Marinarii au introdus pe plan național „sărind cu o singură mână” pe plan național. Și-a condus Wyoming Cowboys la Campionatul NCAA din Madison Square Garden în 1943, dar după ce a servit în al doilea război mondial și a jucat în liga emergentă acum cunoscută sub numele de NBA, marinarii au dispărut în pustiul Alaskan. Acum, aproape 60 de ani mai târziu, jucătorii pro și alții pe care i-a atins pe parcurs vorbesc despre impactul marinarilor ca doar pionier al NBA, dar și antrenor, profesor de liceu, campion pentru sportive feminine, marine, cowboy adevărat și frontiera din Alaska gospodar – și tată, soț și om de credință.

Jump Shot: The Kenny Sailors Story online subtitrat
Jump Shot: The Kenny Sailors Story online subtitrat

Documentarul prezintă interviuri cu o serie de jucători de baschet – inclusiv Curry însuși, precum și Kevin Durant, Dirk Nowitzki, Clark Kellogg, Bob Knight, Nancy Lieberman, Lou Carneseca și Kiki Vandeweghe. „De când am ales un baschet, lovitura de sărituri a fost a doua natură pentru mine”, a spus Curry într-un comunicat. „Învățarea istoriei de unde a provenit arta loviturii de salt, care a introdus-o în joc și cum a schimbat jocul, a fost incredibil de intrigantă. Și chiar mai important, învățarea despre persoana care a fost Kenny și despre ce a stat pentru el a fost foarte inspirată.” Jump Shot: The Kenny Sailors Story online subtitrat

Regizorul Jacob Hamilton a spus că nu a auzit niciodată numele Kenny Sailors. “Este un om care a definit baschetul de joc cu cea mai mare inovație, dar atunci când te așezi și ai o conversație reală cu el, vei ajunge repede la concluzia că jocul nu a definit niciodată cine este”, a comentat Hamilton. Jump Shot: The Kenny Sailors Story a avut premiera mondială la SXSW Film Festival 2019 și a câștigat premii la DeadCenter Film Festival, Heartland International Film Festival și Hill Country Film Festival. Filmul este regizat de Hamilton, executiv produs de Stephen Curry, Jim Hamilton, Dave Beathard, Melissa Neugebauer, Ryan Munson și Brenda Robinson și produs de Russell Wayne Groves, Jacob Hamilton, Erick Peyton, Jeron Smith, Ty Clark, Mary Beth Minnis , Andrew Lee și Unanimous Media.

Filmul Jump Shot: The Kenny Sailors Story (2020), se lanseaza in 27 aprilie 2020, si face parte din categoria filmelor documentar. Vizioneaza film-ul Jump Shot: The Kenny Sailors Story online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here