Bad Boys For Life online subtitrat

0
1043

Bad Boys For Life online subtitrat. Ce se întâmplă când Băieții Răi devin bărbați? Ei bine, după 25 de ani de la lansarea primului film „Bad Boys”, îi regăsim pe celebrii detectivi Mike Lowrey și Marcus Burnett la fel de simpatici cum îi știm. Doar că acum îi cam bântuie criza vârstei mijlocii, pe fiecare în alt fel: Marcus tocmai devine bunic și se gândește deja la pensionare pentru a petrece mai mult timp în familie, dar Mike se împăunează cu forma sa de zile mari și vrea să demonstreze că este mai pregătit ca oricând să-i prindă pe răufăcători. Și fiindcă Mike este urmărit de interlopi periculoși iar prietenii nu renunță la greu, Marcus se lasă convins să-l însoțească într-o ultimă misiune, sub deviza „Luptăm împreună. Murim Împreună”. Așa că revin în focurile acțiunii pe străzile din Miami, în urmăriri palpitante, cascadorii spectaculoase și surprize comice.

Proiectul a fost în lucrări de ceva vreme, mai mulți regizori plecând și date de lansare fiind împinși, înainte ca Adil El Arbi și Billal Fallah să vină la bord pentru a regiza. „Bad Boys for Life” este al treilea film din franciza de comedie de acțiune, cu Martin Lawrence și Will Smith în calitate de detectivi din departamentul de poliție din Miami, Marcus Burnett și Mike Lowrey. Echipa de film a lui Adil El Arbi și Bilall Fallah sunt așteptate să regie „Bad Boys For Life”, cu Jerry Bruckheimer înapoi ca producător. Bad Boys For Life online subtitrat

Bad Boys For Life online subtitrat
Bad Boys For Life online subtitrat

Originalul „Bad Boys” a însumat 144 de milioane de dolari în box office-ul mondial și a fost primul mare film de succes pentru Lawrence și Smith. „Bad Boys II” din 2003 a generat 273 milioane dolari în toată lumea. „Bad Boys for Life” se va deschide în timpul weekend-ului de vacanță al Martin Luther King Jr. Regizorul „Jurnalul unei fete adolescente”, Marielle Heller, îl ajută pe „Tu ești prietenul meu” dintr-un scenariu de Micah Fitzerman-Blue și Noah Harpster.

Filmul este inspirat dintr-o prietenie din viața reală dintre Fred Rogers și jurnalistul premiat Tom Junod. În poveste, un jurnalist cinic acceptă în mod invidios o misiune de a scrie o piesă de profil pe icoana iubită și își găsește perspectiva transformată asupra vieții. Big Beach Films produce cu Marc Turtletaub și Peter Saraf producând pentru companie alături de Youree Henley („The Beguiled”). Leah Holzer din Big Beach va produce produse executive, împreună cu Fitzerman-Blue și Harpster. Proiectul a provenit dintr-o poveste adevărată dezvoltată de Fitzerman-Blue și Harpster, care a apărut pentru prima dată pe Lista Neagră în 2013. Bad Boys For Life online subtitrat

Server 1

Filmul Bad Boys For Life (2020), s-a lansat in 17 ianuarie 2020, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul Bad Boys For Life online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here