Abominable online subtitrat

0
411

Abominable online subtitrat. Filmul conduce audiența într-o aventură epică de 2.000 de mile, de pe străzile din Shanghai, până la uluitoarele peisaje înzăpezite din Himalaya. Atunci când adolescenta Yi întâlnește un tânăr Yeti pe acoperișul clădirii sale de apartamente din Shanghai, ea și prietenii ei ingenioși, Jin și Peng, pornesc într-o aventură epică pentru reunirea creaturii mitice cu familia sa în cel mai înalt punct pe Pământ. Creatura considerată „abominabilă” și botezată „Everest” de către grup, a scăpat din laboratorul unde era închisă, iar acum este căutată în întreg orașul. Pentru a-l ajuta pe „Everest” să ajungă acasă, trioul de prieteni va trebui să rămână cu un pas înaintea zoologului Dr. Zara și a lui Burnish, un om bogat care intenționează să îl captureze pe tânărul Yeti.

Three teenagers must help a Yeti return to his family while avoiding a wealthy man and a zoologist who want him for their own needs.

Server 1

Filmul Abominable (2019), s-a lansat in 27 septembrie 2019, si face parte din categoria filmelor de animatie. Vizioneaza film-ul Abominable online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here