A Quiet Place: Part 2 online subtitrat

1
992

A Quiet Place: Part 2 online subtitrat. După evenimentele nefericite de acasă, cei rămași din familia Abbot (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) trebuie să înfrunte acum terorile din lumea exterioară în timp ce-și continuă lupta pentru supraviețuire având grijă să nu scoată niciun zgomot. Forțați să se aventureze în necunoscut, aceștia vor descoperi rapid că acele creaturi care vânează după zgomot nu sunt singurele pericole mortale care pândesc din umbră.

Paramount a oferit o altă privire asupra viitorului său film de groază „A Quiet Place: Part 2”, care a postat vineri noul spot TV al filmului, înainte de a se difuza duminică în Super Bowl LIV. O continuare a hitului din 2018 „Un loc liniștit”, filmul urmărește membrii supraviețuitori ai familiei Abbott în timp ce își părăsesc tabăra de la fermă și se îndreaptă mai departe în lumea exterioară, întâlnind alți supraviețuitori în timp ce continuă să evite creaturile extraterestre cu auzul hipersensibil care au sacrificat cea mai mare parte a populației Pământului. A Quiet Place: Part 2 online subtitrat

A Quiet Place: Part 2 online subtitrat
A Quiet Place: Part 2 online subtitrat

„Există oameni acolo”, spune Evelyn Abbott (Emily Blunt) în noul spot TV. „Oameni care merită economisiți”. Trailer-ul începe prin a juca un flashback a ceea ce pare a fi primul atac al extratereștrilor și urmărește fuga familiei Abbott dintr-un oraș mic, deoarece se orientează rapid în haos. Regizorul John Krasinski își reînnoiește rolul de regretat tată Lee Abbott în această nouă înregistrare. De asemenea, reclama tace o goană într-un depozit abandonat și o întâlnire strânsă cu un extraterestru într-un tren dărăpănat, precum și noi personaje interpretate de Djimon Hounsou și Cillian Murphy.

Originalul „A Quiet Place” a fost un succes izbucnit în 2018, deschizându-se la 50,2 milioane de dolari în primul său weekend față de un buget de producție de 17 milioane de dolari. Filmul a trecut la 188 milioane dolari pe piața internă și 340,9 milioane dolari în întreaga lume. Krasinski se întoarce la cârma continuării, iar Blunt, Millicent Simmonds și Noah Jupe își reiau toate rolurile de ceilalți membri ai familiei Abbott.

Filmul A Quiet Place: Part 2 (2020), se lanseaza in 20 martie 2020, si face parte din categoria filmelor horror. Vizioneaza film-ul A Quiet Place: Part 2 online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here